Klantenservice

Afleveren
Wij kunnen onze meubelen door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen) afleveren. Hiervoor worden de volgende bezorgtarieven gehanteerd:

afleveren in Nederland (excl. waddeneilanden) -39,00

afleveren in Belgie-Vlaanderen -70,00

Bestellen
Bestellen is mogelijk door uw product in een winkelmandje te plaatsen.
U kunt echter ook uw bestelling via een email ( info@kinderkamerparadijs.nl ) of telefonisch (072 - 520 10 55) aan ons doorgeven.
Uiteraard bent u ook van harte welkom om uw bestelling bij ons in de showroom te doen.

Als u bestelling klaarstaat nemen wij telefonisch of via mail contact met u op.

Indien u heeft aangegeven dat u de bestelling wilt laten afleveren krijgt u van ons een dag en tijdstip ( met 2 uur speling) van ons door.

Heeft u aangegeven dat u wilt komen afhalen dan kan dit bij :

KinderkamerParadijs.nl
Zijperstraat 15
1823CX Alkmaar

Rekeningnummer:
NL34 RABO 0376 418 419

Leveringsbasis
Veel van onze meubelen worden in bouwpakket geleverd, tenzij anders op de site vermeld. Waar nodig zijn gaten voorgeboord. Bevestigingsmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Onze prijzen zijn erop gebaseerd dat u de meubelen komt afhalen. Bezorgen is echter mogelijk tegen EEN VOORAF AFGESPROKEN EN OP DE REKENING VERMELDE VERGOEDING. BEZORGING ALTIJD BEGANE GROND, direct achter de eerste deur, ook in flats. BEZORGEN HOUDT NIET IN DAT HET BESTELDE OOK IN ELKAAR WORDT GEZET.

Materiaal
Onze meubelen worden in massa met de hand gemaakt. Door de massa kan het wel eens voorkomen dat een stukje hout niet goed geschuurd of geschaafd is, in deze prijsklasse is dat mogelijk. Door in massa te produceren kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Maten en prijzen vermeld op de site kunnen altijd iets afwijken; voor de exacte gegevens kunt u zich richten tot de verkoper.

Garantie
Hout is een natuurproduct, “ECHT HOUT LEEFT”. Oneffenheden kleurnuances, uitvallende noesten en droogscheurtjes, alsmede hars en blauwe verkleuringen komen van nature in hout voor en vallen derhalve niet onder de garantie. Hars kunt u eenvoudig verwijderen met thinner. Voor het lakken het hout ontvetten met terpentine. Het hout dient voor de garantie aan alle zijden minimaal 2 x gelakt te zijn (tafel & bureaubladen 3 x). Dit om kromtrekken te voorkomen. Tussen de laklagen door dient u het hout licht te schuren. Wanneer u de meubelen op bovenstaande manier behandelt is de garantie door ons gewaarborgd. Als er een onderdeel niet goed is kunt u dit bij de winkel omruilen. Garantie betekent; een nieuw onderdeel voor een beschadigd onderdeel en in geen geval geld terug. De garantie van 5 jaar geldt voor: constructiefouten, barsten, doorscheuren en abnormaal kromtrekken van het hout.

Showmodellen vallen niet onder de garantie. Garantie op matrassen is afhankelijk van uw keuze en is alleen geldig voor het interieur (deuken, kuilen) en niet voor de tijk!